Kvalitetsydelser & produkter til din fordel ThorVent®- et ingeniør- og handelsfirma, der sælger kvalitetsprodukter til HVAC-branchen i Danmark.

ThorVent® har stor viden inden for HVAC-branchen og de lovgivende elementer, som omspænder denne verden.

ThorVent® ønsker til enhver tid at fremstå som en attraktiv og innovativ samarbejdspartner, der er i stand til at løfte kundernes ønsker og krav. Med troværdige og enkle kerneværdier, opbygges et trygt og troværdigt samarbejde på tværs af kundesegmentet.

Kontakt os idag

ThorVent®' s vision og målsætning er, altid at tilbyde den bedst mulige ydelse til vores kunder uanset projektstørrelse. Vores kunder skal opleve, at der bliver lyttet til deres behov, og at vi altid finder den mest økonomiske, men rigtige løsning til opgaven.

Det sikres bl.a. ved, at man har de rigtige leverandører og ventilationskomponenter, der både teknisk og kvalitetsmæssigt lever op til kundernes krav, og samtidig er på forkant med den teknologiske udvikling samt omgivelsernes krav som bla. ERP-direktivet og det danske Bygningsreglement.

Med mere end 30 års værdifuld brancheerfaring, primært med dimensionering og salg af løsninger indenfor lyddæmpere og kanalsystemer, ventilatorer, lufttæpper og aggregater, kan du trygt stole på os. Personalet har dyb indsigt i det ”skrevet med småt”, og ved hvad man skal være opmærksom på. Om det er nybyggeri eller en renoveringsopgave som man skal udføre, så er ThorVent® altid klar til at bistå med hjælp.