Hvad man skal være opmærksom på

Om du er en ”gør-det-selv-person”, installatør eller om du køber et nyt hus hos et typehusfirma, så er der krav som SKAL overholdes. Ja, du kan sagtens installere et ventilationssystem med varmegenvinding derhjemme. Men, der er mange faktorer du skal være opmærksom på. Der er helt klare regler, som du ikke kan og må se bort fra. Det kan komme til at koste dig dyrt i sidste ende.

Eksempel:

Du vil købe et nyt hus, og har valgt et typehusfirma i nærområdet. Her bliver du i dialogen stillet for et meget konkret spørgsmål. ”Skal huset opfylde de gældende regler? Eller vil du gå skridtet videre til et lavenergihus?”

Tanken om et lavenergihus er jo forførende, og kan mange gange være et lækkert valg, da omkostningerne for opvarmning, brugsvand og strømforbruget er lavt. MEN!

Det betyder ligeledes, at dit ventilationssystem skal overholde meget strenge krav. Hos ThorVent® er vi uddannet i at ”læse det med småt”, og ikke mindst kender til hvilke produkter og installationsmetoder, der gør at dit system overholder dette. Så tøv ikke med at tage os med på råd. Der er rigeligt at tænke på i forvejen, så lad os hjælpe dig.

 

soergsmaaltegn